Nederlands gas: Wat is de toekomst?

“Nederlands gas: Wat is de toekomst?”

Aanvang: ( 10 januari 2012 )

Spreker: Prof. M.A. Herber

Titel: “Nederlands gas: Wat is de toekomst?”

Samenvatting:

Nederland heeft met haar aanzienlijke gasproductie de afgelopen 50 jaar een groot economisch voordeel gehad. Kijkend naar de nu resterende reserves is het duidelijk dat die produktie in de komende decennia zal gaan dalen. Hoe snel zal dat gaan? Maken we die gasvelden wel echt helemaal leeg? En wat kan schaliegas hier nog aan toevoegen? Deze vragen zal ik trachten te beantwoorden in mijn voordracht waarbij ik ook aandacht wil besteden aan nut & noodzaak en publieke acceptatie van activiteiten die samenhangen met exploitatie van de diepe ondergrond.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.