De excursie naar Philips / Spits en naar Maallust/Kaaslust bij Veenhuizen

Excursie dinsdag 9 april 2019: Philips of Spits en ambachtelijk Veenhuizen

Toelichting bedrijfsbezoek: Philips, Drachten

Philips Drachten, de plaats waar de high-end shavers worden ontwikkeld en geproduceerd. Een scheerapparaat bestaat uit veel verschillende onderdelen, die allemaal apart gemaakt worden en uiteindelijk samengevoegd worden tot 1 product: het scheerapparaat. In al onze ontwikkeling processen, onze industrialisatie processen en onze productie processen, streven wij naar de beste kwaliteit. Hiervoor zijn wij continu aan het innoveren en zijn onze productie processen state-of-the-art!

Deze rondleiding gaat langs de grootste en belangrijkste stappen in het productie proces van de scheerapparaten. Voorbeelden liggen klaar en de state-of-the-art productie processen draaien op volle toeren terwijl u een kijkje mag nemen in de fabriek.

Toelichting bedrijfsbezoek Spits, Oosterwolde

Mensen die meerdere medicijnen tegelijk gebruiken vinden het vaak moeilijk om het overzicht te houden. En dat terwijl het zo belangrijk is om geneesmiddelen volgens voorschrift in te nemen. Speciaal voor deze groep mensen is de MediRol ontwikkeld. Dit zijn medicijnrollen waarin de medicatie van een patiënt per toedientijdstip is verpakt in zakjes. Mogelijk heeft u deze MediRollen wel eens in uw eigen omgeving gezien.

SPITS Oosterwolde biedt u de gelegenheid om de productie van deze zakjes te bekijken. Tijdens een rondleiding bij SPITS Oosterwolde kunt u zelf zien hoe de zakjes worden gevuld en welke controlemomenten er zijn om de medicatieveiligheid te borgen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.