Sensortechnologie

“Sensortechnologie”

Aanvang: 20.00 uur ( 08 februari 2011 )

Spreker: Hans Appel, Professor & CTO Sun Microsystems

Titel: “Sensortechnologie”

Samenvatting:

Het is 2011, we laten het oude traditionele administratieve automatiseren achter ons, en staan open voor nieuwe frisse ideeën. Nagenoeg ieder nieuw product, iedere nieuwe dienst, bevat een element van ICT. We stevenen steeds meer af op een wereld van slimme omgevingsgevoelige systemen. Computers dringen door in de haarvaten van de maatschappij. Computers krijgen zintuigen, computers leren voelen. Een wereld van communities & crowds (WE are smarter than ME), met sensors & actuators. Een wereld waar het leuk, aantrekkelijk een uitnodigend is om met mijn passie: computer science, in aanraking te komen. We gaan die wereld verkennen. Kijken hoe en wat er wordt geïnnoveerd, en wat dat voor ons betekent. In onze dagelijkse bezigheden maar ook in de toekomstige mogelijkheden. “Thinking out of the Box” is het thema!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.