Introductie van de voorzitter bij jaarvergadering 2020

Beste leden,

Op maandag 14 december staat de Algemene Ledenvergadering van het NWG Assen gepland. Vanwege de corona maatregelen zijn wij niet in staat om deze vergadering te beleggen met uw fysieke aanwezigheid. Deze vergadering moet echter wel gehouden worden binnen vier maanden na het einde van het verenigingsjaar. In ons geval voor het einde van 2020.

Het bestuur heeft na overleg besloten dat de vergadering wel online doorgang kan vinden. De agenda voor deze vergadering is bijgesloten. Hierop vindt u het voorstel van het bestuur voor de benoeming van een nieuw bestuurslid. Tegenkandidaten kunnen tot 14 dagen voor de vergadering worden voorgesteld.
Informatie over het bijwonen van de ALV, goedkeuring van de jaarstukken en bestuur benoemingen wordt binnenkort bekendgemaakt. De documenten voor de vergadering worden dan op de website geplaatst. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze manier van aanpak.

Met vriendelijke groeten namens het bestuur

Henk Niezen

voorzitter

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.